Wat biedt TVI? 

TVI biedt u als opdrachtgever (zowel zakelijk als particulier) en taxateur een gebruiksvriendelijk aanvraag-/validatie systeem met specifiek voor u geïntegreerde functionaliteiten! Aangesloten taxateurs, intermediairs en (bank)adviseurs en woningcorporaties hebben bij gebruik van TVI hun eigen doorlooptijden weten te verkorten. U leest hierover meer in het menu onder de doelgroep waartoe u behoort.

Met onze laagste prijsgarantie weet u zeker dat u bij TVI nooit teveel betaalt voor een validatie!

Wij controleren actief de validatietarieven van onze concurrenten. Zijn deze tarieven lager, dan passen wij onze prijzen daar direct op aan. Ons huidige validatietarief bedraagt € 37,50 excl. BTW (€ 45,38 incl. BTW)

Dit is hoe wij ons werk doen!

Ons team van vriendelijke en vakbewame medewerkers staat klaar om uw aanvraag snel in behandeling te nemen.
Taxatierapporten die u voor 16.00 uur bij ons ter validatie aanbiedt, worden dezelfde werkdag beoordeeld!

TVI Rapport aanvragen

Kernwaarden van TVI

Onze uitstekende reputatie in de markt hebben wij niet alleen te danken aan onze focus op kwaliteit en service. Dit heeft ook te maken met de ervaring en onafhankelijkheid van onze organisatie.

Ervaren

TVI Taxatie Validatie Instituut B.V. is een toonaangevende organisatie, opgericht in 2010. Vanaf 2005 (ver voor het ontstaan van de validatiebranche in 2010) werden taxatierapporten al op verzoek van grote Nederlandse financiële instellingen door de voorlopende organisatie van TVI gevalideerd en centraal geregistreerd. TVI kent dan ook als geen ander de behoeften en wensen van alle belanghebbenden in de markt en weet hoe hierop in te spelen.

Onafhankelijk

Onafhankelijkheid vormt de kern van onze organisatie. TVI is op geen enkele wijze verbonden aan een bank of geldverstrekker of taxatiebureau. Noch is TVI opgericht door belangenorganisaties van makelaars of taxateurs. Hierdoor kunnen wij een volledig objectief en transparant gevalideerd taxatierapport afgeven.

Geaccepteerd

TVi wordt erkend door de gehele hypotheekmarkt. Alle geldverstrekkers in Nederland accepteren een taxatierapport welke door TVI is gevalideerd!