Waarom een TVI aansluiting? 

  • U bent gemakkelijk vindbaar als TVI taxateur voor opdrachtgevers;
  • U kunt taxatieopdrachten verwerven van opdrachtgevers die een TVI rapport wensen of eisen;
  • U kunt gratis gebruik maken van een proffesioneel TVI taxatie-aanvraagformulier in uw huisstijl voor op uw site;
  • U wordt actief ondersteund bij uw werk door een altijd bereikbaar team van vakbekwame validatiemedewerkers;
  • U kunt een spoedvalidatie aanvragen (binnen één uur een reactie);
  • U maakt gratis gebruik van Taxatool.

Wanneer kan ik mij aanmelden bij TVI?

Als u voldoet aan de Normen voor taxateurs kunt u zich aanmelden bij TVI. Zodra wij uw aanmelding hebben ontvangen wordt uw inschrijving en lidmaatschap middels een koppeling met de betreffende instanties gecontroleerd. Doorgaans ontvangt u dan ook binnen enkele minuten een e-mail met inloggegevens voor een account op tvi.nl. Hier kunt u uw bij ons bekende gegevens controleren, aanvullen en een aansluitingsovereenkomst genereren.

Zodra u het door u ondertekende exemplaar van de overeenkomst binnen uw TVI Account ‘upload’ wordt uw TVI Aansluiting geactiveerd en kunt u direct aan de slag!

Wat kost een TVI aansluiting/validatie?

Voor het verwerken van uw aansluiting vragen wij een bijdrage van € 34,50 excl. BTW. Dit bedrag wordt gerestitueerd indien u binnen 14 dagen een validatie bij ons aanvraagt. Wij voeren hiervoor niet alleen de nodige kwaliteitscontroles uit maar onderhouden ook de koppeling met uw branche-organisatie en register. Daarbij zorgen wij ervoor dat u als specialist gemakkelijk te vinden bent door opdrachtgevers! Wij verzorgen een unieke kantooruiting voor op onze site en aanvraagformulier. Deze wordt voorzien van uw logo, een opsomming van de aan uw kantoor verbonden taxateurs en hun specialismen. 

Tevens ontvangt u een proffesioneel TVI taxatie-aanvraagformulier in eigen huisstijl voor op uw site. De taxatie-aanvragen die via uw website worden aangevraagd worden middels dit formulier direct als validatie aangemeld bij TVI! Wel zo gemakkelijk!

Met onze laagste prijsgarantie weet u zeker dat u bij TVI nooit teveel betaalt voor een validatie! Ons validatietarief bedraagt € 37,50 excl. BTW per (conform NHG/NRVT) gevalideerd taxatierapport.