Validatiemedewerker

Heb jij een grote affiniteit met taxeren en je HBO diploma Vastgoed en Makelaardij op zak of heb je reeds enkele jaren taxatie-inhoudelijk werk verricht op een makelaars-/taxatiekantoor, dan zijn wij op zoek naar jou voor de functie van Validatiemedewerker!

Binnen een jong, enthousiast en servicegericht team ben jij één van de aanspreekpunten voor taxateurs. Met jouw specialistische kennis in taxeren help je bij het bewaken van de kwaliteit van de taxatierapporten. Je valideert taxatierapporten met behulp van door TVI vastgestelde richtlijnen, volgt de doorlooptijden van lopende taxatieopdrachten en stuurt het proces waar nodig bij. Je bent een iemand die zelfstandig kan werken, maar ook graag deel uitmaakt van een gedreven team. De functie is zowel in een fulltime als parttime (min. 20 uur) dienstverband te betrekken.

Functie-eisen

Wij hanteren twee trajecten voor onze selectieprocedure:

1.
Je beschikt over een HBO diploma Vastgoed en Makelaardij of SVM NIVO/BEM theoriediploma of  je bent gecertificeerd taxateur. 

2.
Je hebt minimaal twee jaar aantoonbaar taxatie-inhoudelijk werk verricht op een makelaars- of taxatiekantoor en/of een branchegerelateerde organisatie. Daarbij bezit je kennis van branche-gerelateerde vakgebieden zoals: Erfpacht, VVE, Verbouwingen en Waardevermeerderingen en Modelwaarden of ben je bereid bij gebleken geschiktheid cursussen hiervoor te volgen in een werk-leertraject.

- Je beheerst de Nederlandse taal goed, zowel in woord als
  geschrift;
- Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en bent 
  spontaan;
- Je bent nauwkeurig in je werk en zelfstandig;
- Je bent commercieel en dienstverlenend ingesteld;
- Je bent collegiaal en flexibel;
- Je bent woonachtig in de regio.

Wij bieden jou

Een ervaren team waarbinnen je jezelf kunt blijven ontwikkelen;

Een salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden gebaseerd op opleiding en ervaring. 


Ben jij degene die we zoeken?
Stuur dan jouw sollicitatiebrief met CV en foto naar info@tvi.nl.

Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Merlin Koebrugge via het telefoonnummer 053-4317868

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.