Intermediair

Als financieel dienstverlener wilt u uw klant zo goed en onafhankelijk mogelijk begeleiden bij het nemen van belangrijke financiële beslissingen, zoals het aangaan van een hypotheek. Een vrijwel altijd terugkerend onderdeel van een hypotheektraject is de taxatieaanvraag.

TVI biedt intermediairs en (bank) adviseurs een gebruiksvriendelijk aanvraag-/validatie systeem met specifiek voor u geïntegreerde functionaliteiten.    

Functionaliteiten

VOORKEURTAXATEURS
Vanuit uw TVI account kunt u direct taxatieopdrachten toekennen aan een eigen selectie van voorkeurtaxateurs.

AANSTUREN TAXATIEPROCES
Het TVI systeem stuurt de taxateur in het taxatieproces aan. Het systeem zorgt er automatisch voor dat de taxateur op het juiste moment over de door u beschikbaar gestelde informatie en documenten beschikt. Hiernaast kunt u een ‘voorkeur’ datum voor opname opgeven en de werkelijke datum (bevestigd) zien.

DIGITAAL ONDERTEKENEN
Bij TVI is het mogelijk dat de opdrachtgever en de taxateur de opdrachtvoorwaarden voor de proffesionele taxatiedienst digitaal ondertekenen. Dit bevordert de doorlooptijd van de taxatie-/validatie aanvraag.

VOORTGANGSBEWAKING
Het TVI systeem bewaakt de doorlooptijden van het taxatieproces en herinnert taxateurs aan overeengekomen termijnafspraken.

Aanmelden

Nog geen TVI Account? Vul onderstaand formulier in en ontvang de inloggegevens in uw mailbox. Hiermee kunt u direct aan de slag. 

WAT ZIJN DE KOSTEN?
Uw aanmelding en aansluiting zijn geheel gratis! 

Ons validatietarief bedraagt € 37,50 exclusief BTW per (conform) NHG/NRVT gevalideerd rapport.

Dit bedrag wordt door de taxateur afgedragen aan TVI, welke dit bedrag op zijn beurt doorbelast aan de opdrachtgever.