Geldverstrekker

Met een gevalideerd taxatierapport is een taxatiewaarde beter onderbouwd en neemt het risico op fraude en ondeugdelijke taxaties af. Maar wat als u meer of aanvullende informatie van de taxateur wenst om uw risico beter te kunnen bepalen?

Misschien wilt u standaard een getekende verbouwingsspecificatie ontvangen bij een voorgenomen verbouwing of wilt bij taxatierapporten in het kader van Bijzonder Beheer meer foto's dan standaard voorgeschreven bij dit model taxatierapport.  

Met een TVI account kunt u zelf aanvullende voorwaarden stellen en beheren. 

Mijn Taxatie-/validatiebeleid

Als u zich aanmeldt bij TVI ontvangt u een e-mail met inloggegevens voor een door u zelf te beheren geldverstrekkersaccount. Hierin bepaalt u of (en in welke mailbox) u digitale gereedmeldingen van taxatierapporten wenst te ontvangen. Tevens kunt u het binnen uw organisatie geldende taxatie-/validatiebeleid vaststellen voor zowel taxatierapporten met als zonder NHG. Dit beleid staat in verbinding met de TVI rapport aanvraagmodule en taxatiesoftware Taxatool. Hierdoor is de taxateur direct bij opdrachtverstrekking geinformeerd over uw taxatiebeleid en weet u zeker dat TVI het taxatierapport ook hierop heeft gecontroleerd.

Rapport Inzien

De authenticiteit van het door u ontvangen beveiligde (digitale) TVI taxatierapport kunt u controleren via Rapport Inzien op onze site.

Rapport digitaal inlezen

Met een door ons gepatenteerde techniek is het nu ook mogelijk om doormiddel van de pdf relevante taxatiegegevens betrouwbaar uit te lezen, rechtstreeks in uw softwaresysteem. Op de pagina Rapport digitaal inlezen leest u meer hierover.

Aanmelden

Vul onderstaand formulier in en ontvang inloggegevens voor een TVI Geldverstrekkers account in uw mailbox. Hiermee kunt u direct aan de slag. 

Wenst u ook een Bank-/adviseursaccount om rechtstreeks TVI Taxatierapporten aan te vragen? Dat kan! Stuur ons dan ook een Aanmelding als Intermediair toe. 

WAT ZIJN DE KOSTEN? 
Uw aanmelding en aansluiting zijn geheel gratis!